ضدعفونی کننده بتاسپت بهبان شیمی
93.000 توماناسپری ضدعفونی کننده زخم سیلوسپت کیتوتک
148.000 تومانلوسیون پس از گزش حشرات سی گل 30 میلی لیتر
اسپری دافع حشرات سی گل 100 میلی لیتر
کمکهای اولیه به کلیه اقداماتی که توسط یک امدادگر یا یک فردی که به کمک های اولیه درمورد یک بیمار یا مصدوم تا هنگام دسترسی به مراقبت های پزشکی قطعی انجام می شود، می گویند
هدف از کمکهای اولیه ، نجات و زنده نگهداشتن شخص مصدوم یا بیمار ،جلوگیری از شدت یافتن عارضه و کمک به بهبود حال بیمار تا رساندن و یا انتقال او به مراکز درمانی می باشد.
شخص کمک دهنده یا امدادگر نیازی به داشتن اطلاعات پزشکی یا پرستاری ندارد. همه افراد میتوانند با شناخت و آموزش اصول کمکهای اولیه و انجام کمک صحیح و به موقع ، باعث جلوگیری از مرگ حتمی مصدومین و یا ازدیاد و شدت یافتن عوارض مختلف در شرایط خاص گردند.
خصوصیات امدادگر
- امدادگر باید سرعت عمل بالایی داشته باشد و در هر حادثه به سرعت از وضع بیمار و نوع حادثه اطلاعاتی کسب کند و اقدام به نجات بیمار کند.
- در هر حادثه خونسردی خود را حفظ کند و با آرامش دست بکار شود.
- به روحیه بیمار توجه کند و سخنانش تسلیبخش بوده و رفتارش اطمینان بخش و توام با دلسوزی باشد.
- در کارش وارد باشد و با اصول کمکهای اولیه آشنا باشد و بداند که در هر حادثه چگونه باید عمل کند.
به طور کلی در هر حادثه باید نوع عارضه توسط امدادگر تشخیص داده شود تا بتوانید اقدام صحیح را برای آن انجام دهید. برای تشخیص ابتدا باید از سابقه مصدومیت آگاه شد و اینکه حادثه و بیماری چگونه اتفاق افتاده و یا آغاز شده است.
در صورتی که فرد آسیب دیده بیهوش باشد، وضع ظاهری محل حادثه هم ممکن است به تشخیص امدادگر کمک کند. ممکن است در جیبهای بیمار کارت یا مدارکی وجود داشته باشد که نشاندهنده بیماری قلبی و یا بیماری قند باشد که دانستن این موضوع در امر درمان و کمک به ادامه حیات بیمار می تواند بسیار مهم باشد.