مفاصل و استخوان

نمایش 1–12 از 242 نتیجه

بیماری های سیستم حرکتی (مفاصل و استخوان)

مفصل قسمتی از سیستم حرکتی بدن انسان و محلی است که استخوان ها در کنار هم قرار می گیرند. مهمترین کارکرد مفاصل امکان حرکت است. مفصل در بدن فعالیت زیادی دارد و به علت همین فعالیت زیاد است که بیشتر از قسمت های دیگر این سیستم دچار اختلال در عملکرد می شود. بیشترین بیماری های سیستم حرکتی بدن در مفاصل اتفاق می افتد. درد، تورم و خشکی در حرکت از معمول ترین مشکلات سیستم حرکتی است که به علت اختلال در کارکرد مفصل بوجود می آید.

بیماری‌‌های استخوانی نیز شامل هر بیماری یا صدماتی که بر استخوان‌‌های انسان تاثیر گذاشته و مانع از انجام درست وظایف و فعالیتهای آن گردد، می شود که در بعضی از موارد با درد همراه است. عموما در این موارد جهت کمک به درمان بیماری و کاهش درد، قرص مفصل ساز یا قرص غضروف ساز تجویز می شود. ترکیبات بعضی از این مکمل ها به شکلی است که باعث کاهش درد استخوان ها نیز می شوند.

بیماری‌‌های شایع استخوان و مفاصل

منابع غذایی کلسیم

وقتی صحبت از سلامت استخوان و مفاصل می‌شود، ناخودآگاه همه کلسیم را یادآوری می کنند و بعد از آن خوردن منابع لبنی مثل شیر، پنیر و … به ذهنشان می‌رسد. کلسیم یک ماده معدنی مهم برای حفظ سلامت و استحکام استخوان و دندان محسوب می شود. منابع غنی از کلسیم تنها به محصولات لبنی ختم نشده و منابع دیگری مثل اسفناج، میوه‌‌های خشک، سویا، حبوبات، پیاز و سبزیجات سبز رنگ نیز سرشار از کلسیم هستند. کمبود کلسیم می‌تواند باعث بیماری‌‌های مختلف استخوانی مثل پوکی استخوان شود. شما می‌توانید در کنار منابع غذایی از مکمل‌‌های مفاصل و استخوان نیز برای تقویت و سلامت آن‌ها استفاده کنید.

مکمل‌‌ های کلسیم برای چه افرادی مناسب است ؟

یکی از مکمل‌‌های مصرفی از دوران کودکی، بزرگسالی و سالمندی برای سلامت مفاصل و استخوان، استفاده از مکمل‌‌های کلسیم است. یک فرد بالغ روزانه به ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلی گرم کلسیم نیاز دارد. اما عموما لازم است بدانیم که چه افرادی باید مکمل‌‌های کلسیم را مصرف کنند. شما اگر حتی رژیم غذایی سالم و متعادلی داشته باشید، ممکن است باز هم به مکمل‌‌های کلسیم نیاز پیدا کنید. افراد زیر بیشتر دچار کمبود کلسیم می‌شوند:
• افراد گیاه خوار
• افراد مبتلا به پوکی استخوان
• درمان طولانی مدت با کورتیکواستروئید‌ها
• عدم تحمل لاکتوز و محدود کردن محصولات لبنی
• دارو‌های روده یا بیماری‌های گوارشی که باعث کاهش توانایی شما برای جذب کلسیم می‌شود، مانند بیماری التهاب روده یا بیماری سلیاک
• کسانی که مجبور به مصرف زیاد پروتئین و سدیم هستند، که این امر سبب می‌شود کلسیم بیشتری دفع کنند.

انواع مکمل های کلسیم و زمان مصرف آنها

مکمل‌‌های کلسیم معمولی عبارتند از: کربنات کلسیم (۴۰ درصد کلسیم عنصری)، کلرید کلسیم (۲۱ درصد کلسیم عنصری)، کلسیم گلوکونات (۹ درصد کلسیم عنصری)، لاکتات کلسیم (۱۳ درصد کلسیم عنصری). علاوه بر این، برخی از مکمل‌‌های کلسیم وجود دارند که با ویتامین‌‌ها و سایر مواد معدنی مثل منیزیم ترکیب می‌شوند. انتخاب کلسیم و نوع آن به نیاز بدن و تجویز پزشک متخصص شما بستگی دارد.

زمان مصرف این مکمل‌‌ها نیز بستگی به نوع کلسیم آن دارد. شایع ترین نوع کلسیم، کربنات کلسیم است که باید هنگام غذا خوردن مصرف شود. نوع دیگر آن سیترات کلسیم است که باید بدون غذا مصرف کنید. (لیست مکمل های کلسیم موجود در سایت داروخانه دکتر دانیالی)

نقش ویتامین D در تقویت استخوان

ویتامین D یک ویتامین محلول در چربی است که به طور طبیعی در منابع غذایی یافت می‌شود. مصرف این ویتامین باعث جذب بیشتر کلسیم در بدن شده و از بروز کمبود آن جلوگیری می‌کند. همچنین به رشد استخوان و بازسازی آن توسط سلول‌‌های استخوان ساز و استخوان شکن کمک موثری می‌کند. اگر ویتامین دی به اندازه کافی در بدن موجود نباشد، استخوان‌‌ها لاغر، شکننده و بد شکل می‌شوند. میزان کافی این ویتامین از بروز نرمی استخوان در کودکان و استئومالاسی در بزرگسالان جلوگیری می‌کند. به علاوه، این ویتامین در کنار کلسیم به جلوگیری از بروز پوکی استخوان در افراد مسن کمک می کند.

خرید مکمل تخصصی مفاصل و استخوان

خرید اینترنتی انواع مکمل های مفاصل و استخوان با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت از برندهای معتبر خارجی و ایرانی در داروخانه آنلاین دکتر دانیالی امکان پذیر است. شما می توانید تنها با یک کلیک خرید خود را ثبت و در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید. تمامی مکمل‌های موجود در این داروخانه دارای برچسب اصالت کالا بوده و شما می توانید با اطمینان آنها را خریداری نمایید. همچنین قبل از خرید می‌توانید از مشاوران سایت در خصوص خرید محصولات مشاوره بگیرید.