قلب و عروق

نمایش 1–12 از 47 نتیجه

اهمیت سلامت قلب و عروق

قلب، حیاتی ترین عضو در بدن انسان می باشد که از نظر هر متخصص قلب و عروق، لازم است سلامتی و وضعیت آن مرتباٌ کنترل شود. وظیفه این عضو حیاتی، خونرسانی به بخشهای مختلف بدن است و اگر دچار هر گونه اختلال در عملکرد خود شود، می تواند به بقیه اندام های بدن نیز آسیب جدی برساند، که بدترین آن، بروز ناهنجاری در مغز است. از سویی دیگر، اولین و ﺷﺎﻳﻊﺗﺮﻳﻦ علت مرگ و میر در دنیا بیماری‌های قلبی عروقی هستند. به بیان دیگر، انسان‌ها در سرتاسر جهان بیشتر از هر علت دیگری به دلیل بیماری‌های قلبی عروقی جان خود را از دست می‌دهند و بیشتر اﻓﺮاد ﻣﺒﺘﻼ ﺑﻪ اﻳﻦ ﺑﻴﻤﺎری ﺑﺪون ﻫﻴﭽﮕﻮﻧﻪ ﻋﻼﻣﺖ قبلی به ﺻﻮرت ﻣﺮگ ﻧﺎﮔﻬﺎنی ﻳﺎ ﺳﻜﺘﻪ قلبی ﺣﺎد از ﺑﻴﻦ می روﻧﺪ. در اﯾﺮان ﻧﯿﺰ اوﻟﯿﻦ و ﺷﺎﯾﻊ ‫ﺗﺮﯾﻦ ﻋﻠﺖ ﻣﺮگ و ﻣﯿر، ﺑﯿﻤﺎریﻫﺎی ﻗﻠﺐ و ﻋﺮوق اﺳﺖ. بنابراین پر واضحست که سلامت قلب به عنوان عضو حیاتی بدن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. متخصصین قلب و عروق در جهت حفظ سلامتی این عضو مهم در بدن شما، کمک خواهند نمود.

بیماری قلبی-عروقی

بیماری‌های قلبی و عروقی یا به اختصار بیماری قلبی (heart disease)، آن دسته از بیماری هایی است که اغلب مربوط به فرایندی به نام «آترواسکلروزیس» می باشد. این نوع بیماری در قلب یا رگ‌ها (سرخرگ‌ها، مویرگ‌ها و سیاهرگ‌ها) اتفاق می افتد. در واقع هر گونه اختلال در دستگاه گردش خون و هر بیماری ای که این دستگاه را تحت تاثیر قرار دهد شامل بیماری‌های قلبی و بیماری‌های شریانی می‌شود.

آترواسکلروزیس یا تصلب شرایین که مهمترین علت پیدایش بیماری‌های قلبی- عروقی است، زمانی ایجاد می شود که سرخرگ‌های مختلفی که به سمت‌های مختلف بدن خون می ‏رسانند، به تدریج سخت و تنگ گردند و توانایی آنها برای انتقال اکسیژن و مواد غذایی به سلول های بدن کاهش یابد. بعضی از عوامل باعث تسریع تصلب شرایین می شوند و در صورت وجود آنها احتمال پیدایش بیماری قلبی- عروقی افزایش پیدا می‌کند. برای پیشگیری از پیدایش بیماری‏های قلبی- عروقی و مرگ و میر و ناتوانی ناشی از آنها، باید این عوامل خطر را شناخت و به توصیه ‏های پزشکی توجه نمود.

بیماری قلبی-عروقی یکی از مهمترین عوامل تهدید کننده زندگی در جوامع بشری است، به طوری که علت 70 درصد مرگ و میر افراد بالای 75 سال و علت 25 درصد مرگ و میر افراد بالای 30 سال را تشکیل می دهند. علاوه بر عوامل ژنتیکی، فاکتورهای تغذیه ای نقش اساسی و مهمی در تأمین سلامت افراد دارند. بنابراین بهبود رژیم غذایی مهم ترین راهکار در جلوگیری از بیماری های قلبی و عروقی در بزرگسالان است. اغلب بیماری‌های قلبی عروقی قابل پیشگیری هستند و با توجه به عوامل خطری مانند مصرف دخانیات، رژیم غذایی نامناسب، چاقی و اضافه وزن، بی‌تحرکی و مصرف الکل می‌توان میزان مرگ‌ومیر ناشی از این بیماری‌ها را کاهش داد.

عوامل خطر برای بیماری‌های قلب و عروق

این عوامل عبارتند از: سن بالا، جنس مذکر، سابقه خانوادگی بیماری قلبی زودرس، فشار خون بالا، افزایش چربی خون به ویژه کلسترول، دیابت، سیگار کشیدن، چاقی، کم تحرکی (انجام ندادن فعالیت های بدنی) و اختلال در انعقاد خون.

با توجه به اینکه دیابت از عوامل خطر بیماری‌های قلبی-عروقی است و معمولا با عوامل خطر دیگر همراهی دارد و گاهی شاید ایجاد کننده آنها باشد، مبتلایان به دیابت باید بیش از دیگران مراقب سلامت قلب و عروق خود باشند. پژوهش‌های فراوان پزشکی نیز نشان داده اند که عوامل خطر قلبی- عروقی در مبتلایان به دیابت نوع ۲ شایعتر هستند.

حمله قلبی چیست؟

واژه بیماری قلبی معمولا برای اشاره به حمله قلبی به کار می رود، با این حال بیماری قلبی شامل سایر بیماری‌های قلب از جمله: بیماری عروق کرونر، نارسایی قلبی، سکته قلبی، آریتمی قلبی و کاردیومیوپاتی می‌باشد. حمله قلبی و یا سکته قلبی زمانی رخ می‌دهد که یکی از عروق کرونر (معمولا توسط لخته خون) بسته می‌شود. این حمله باعث کمبود و یا فقدان خون در بخشی از قلب می‌شود. کمبود خون و یا فقدان می‌تواند باعث مرگ آن بخش از قلب شود. این بیماری یکی از انواع شایع بیماری قلبی در آمریکاست و سالانه حدود یک میلیون حمله قلبی در این کشور اتفاق می افتد.

علائم هشدار دهنده حمله قلبی:

  • درد قفسه سینه
  • درد در پشت، دستها، گردن و یا فک شما
  • تنگی نفس
  • تهوع یا استفراغ
  • تپش قلب سریع و یا نامنظم

سایر نشانه‌ها از جمله، خستگی، اضطراب، سوء هاضمه و یا سوزش معده.

در حمله قلبی بیشتر افراد معمولا یک یا دو مورد از نشانه‌ها را حس می‌کنند. نشانه‌های حمله قلبی در بعضی از خانم ها می تواند با آقایان متفاوت باشد، این نشانه ها می‌تواند شامل سوزش معده، تپش قلب نامنظم، سرفه و یا ازدست دادن اشتها باشد. همچنین علائمی مثل تنگی نفس، خستگی مفرط و حالت تهوع در بانوان بیشتر دیده می‌شود. نشانه‌های این بیماری در آقایان ممکن است به صورت درد قفسه سینه خود را نشان دهد.

نادیده گرفتن نشانه‌های بیماری قلبی باعث به تاخیر افتادن درمان و درنتیجه صدمه بیشتر به بافت قلب می‌شود. در صورت دچار به حمله قلبی شدید به سرعت با اورژانس تماس بگیرید و به طور عادی سعی به مراجعه به پزشک و یا بیمارستان نکنید، چرا که پرسنل اورژانس می‌توانند درمان‌های اولیه را روی شما اعمال کنند. به تاخیر انداختن درمان می تواند موجب آسیب بیشتر به قلب و یا حتی مرگ شود.

انواع بیماری های قلب و عروق

بیماریهای مربوط به قلب، انواع مختلفی دارد، گاهی نیز چندین نوع با هم همزمان اتفاق می افتد و شرایط خاصی را به وجود می آورد. انواع بیماری های قلبی عبارتند از:

آنژین

آنژین نوعی بیماری قلبی است که در آن، گردش خون در قلب کاهش پیدا کرده و قفسه سینه درد می گیرد. در این حالت، اکسیژن کافی به قلب نخواهد رسید. آنژین خود از علائم بیماری عروق کرونر است.

بیماری عروق کرونر

یکی از بیماری‌های قلبی-عروقی بیماری عروق کرونر است که بر روی عروق تغذیه کننده عضله قلب تاثیر می‌گذارد. در این بیماری، عروق کرونر غالبا به علت جمع شدن کلسترول آسیب دیده و نمی‌تواند خون و اکسیژن کافی را به قلب منتقل کند. در این حالت احتمال بروز سکته قلبی بسیار بیشتر خواهد شد.

آریتمی یا ضربان قلب نامنظم

در بیماری آریتمی، پالس‌های الکتریکی تنظیم‌کننده ضربان قلب دچار اختلال شده و عملکرد خود را به درستی انجام نمی‌دهند. آریتمی خود انواع مختلفی دارد برای مثال، گاهی قلب خیلی سریع می‌زند، یا خیلی آرام کار می‌کند و یا فقط ضربان نامنظم دارد. اما اگر این حالات طولانی مدت ادامه یابد باعث ایجاد درد در ناحیه قفسه سینه شده که بلافاصله باید به پزشک مراجعه نمود.

نقص مادرزادی قلب

در این بیماری از بدو تولد در ساختار یا عملکرد قلب مشکل وجود دارد. این می تواند شامل این موارد شود: نقص دریچه قلب، نقص رگ‌های خون و شریان‎‌ها و نقص‌های دیواره قلب.

افتادگی دریچه قلب

بیماری‌ای است که در آن دریچه میترال به خوبی بسته نمی‌شود که این می تواند نوعی اختلال مادرزادی باشد و یا به مرور زمان و بر اثر عواملی دیگر ایجاد شده باشد. دریچه میترال مابین دهلیز چپ و بطن چپ قرار گرفته که وظیفه اش این است که در زمان استراحت قلب باز و در زمان انقباض قلب بسته شود تا بدین وسیله خونی که در بطن چپ قرار دارد، به طور کامل داخل آئورت ریخته شود. وقتی دو طرف دریچه میترال به خوبی به هم متصل نمی‌شوند و بین آنها فاصله وجود دارد، فضای کوچکی برای فرار خون ایجاد می‌شود که به این شرایط افتادگی دریچه قلب می‌گویند. تپش قلب به خصوص موقع خوابیدن، تنگی نفس در فعالیتها و ورم پا از نشانه‌های افتادگی دریچه میترال هستند. همچنین دریچه‌های قلب ممکن است دچار گشاد شدن و انسداد شوند.

حمله قلبی

وقتی بخشی از عضله قلب آسیب ببیند و یا در صورت وجود انسداد در عروق، خون و اکسیژن کافی به قلب نرسد، حمله قلبی اتفاق می‌افتد. اگر انسداد به وجود آمده کم باشد، معمولا بیمار دوباره به زودی سلامتی خود را باز می‌یابد و با اقدامات پزشکی مشکل حل می شود. اما در صورت انسداد شدید احتمال مرگ نیز وجود دارد.

از دیگر بیماری های قلب و عروق می‌توان به نارسایی قلبی، ضخیم شدن دیواره عضله قلب (کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک)، تنگی دریچه ریوی، تنگی دریچه آئورت، فیبریلاسیون دهلیزی و روماتیسم قلبی نیز اشاره نمود.

بیماری عروقی چیست؟

بیماری عروقی کلمه‌ای عام است که به گروهی از مشکلات که عروق خونی (عروق مغز یا قلب) را درگیر می کند اشاره دارد. مبتلایان به بیماریهای عروقی ممکن است مشکلاتی مانند بیماری‌های عروق کرونر، حمله قلبی و سکته قلبی داشته باشند.

بیماری عروق کرونر چیست؟

همان‌طور که اشاره شد، بیماری عروقی کرونر (CAD) بیماری متاثر بر عروق مغذی قلب است. عروق کرونر رگ‌هایی هستند که کار خون‌رسانی به قلب را انجام می دهند. در بیماری عروق کرونر، این رگ‌ها به دلیل تجمع کلسترول آسیب می بینند و قادر به انتقال درست خون و اکسیژن کافی به قلب نیستند. در واقع، بیماری در نتیجه‌ی سخت شدن دیواره عروق کرونر ایجاد می‌شود که این سخت شدگی را آترواسکلروزیس می نامند. ماده ای تشکیل شده از چربی که پلاک نامیده می شود در دیواره سخت شده شریان شکل گرفته و جریان خون را کند یا متوقف می سازد. که در حالت احتمال بروز سکته قلبی تا چندین برابر افزایش می یابد. اگر قلبتان خون کافی برای فعالیت نداشته باشد دچار آنژین یا حمله قلبی خواهید شد. آنژین یک درد فشاری یا احساس فشار در قفسه سینه است.

حمله قلبی چیست؟

حمله قلبی (سکته قلبی) زمانی رخ می‌دهد که بخشی از عضله قلب در اثر عدم خون رسانی کافی عروق کرونر بمیرد یا آسیب ببیند. حمله قلبی معمولا در نتیجه بسته شدن (یا تنگی) عروق کرونر به وجود می آید که این تنگ شدگی خود نتیجه لخته خونی می باشد که از یک پلاک آترواسکلروتیک منشاء گرفته است.

سکته مغزی چه زمانی رخ می‌دهد؟

سکته مغزی زمانی اتفاق می‌افتد که عروق خون‌رسان به مغز بسته شوند. اگر به بخشی از مغز خون کافی نرسد، آن بخش مختل شده و شما ممکن است توانایی انجام فعالیتهای کنترل شده توسط آن بخش را از دست بدهید. (توانایی هایی مانند صحبت کردن یا حرکت دادن دست و پا)

انواع بیماری های عروقی

هر نوع اختلال در سیستم گردش خون می‌تواند شرایط بروز بیماریهای عروق را ایجاد نماید. انواع بیماریهای عروقی به طور خلاصه شامل موارد زیر است:

بیماری شریانی: شامل بیماریهای شریان‌های محیطی و شریان کاروتید می‌شود.

در بیماری شریانی محیطی عروق تنگ شده و جریان خون در اندام‌ها کاهش می‌یابد.

در بیماری شریان کاروتید، رگهای خونی رساننده خون به مغز و سر (شریان‌های کاروتید) به دلیل رسوبات چربی یا همان پلاک‌ها، مسدود شده و خطر سکته مغزی را بالا می‌برد. در سکته مغزی همانطور که گفته شد، عمل خونرسانی به مغز متوقف شده و یا به شدت کاهش می‌یابد. در این شرایط، اکسیژن به مغز نمی‌رسد و در عرض چند دقیقه، سلول‌های مغز شروع به مردن می‌کنند. یکی از شایع ترین علل مرگ و یا ناتوانی دائمی، سکته مغزی است. بیماری شریان کاروتید به کندی ایجاد شده و اولین علامت آن، سکته مغزی یا حمله ایسکمیک گذرا (TIA) است. TIA کمبود موقت جریان خون در مغز است.

علائم بیماری شریان کاروتید:

این بیماری در ابتدا و در مراحل اولیه علائم خاصی ندارد. این وضعیت تا زمان قطع ارسال خون به مغز و وقوع سکته مغزی یا TIA، اهمیت داده نمی شود.

علائم و نشانه های سکته مغزی یا حمله ایسکمیک گذر عبارتند از:

  • بی حسی یا ضعف ناگهانی در صورت یا اندام‌ها، اغلب فقط در یک طرف بدن
  • مشکل ناگهانی در صحبت کردن و درک مطالب
  • مشکل ناگهانی در بینایی یک یا هر دو چشم
  • سرگیجه ناگهانی یا از دست دادن تعادل
  • سردرد ناگهانی و شدید بدون علت مشخص

بیماری وریدی: دریچه های درون وریدها آسیب دیده و خون در وریدها تجمع یافته و ورم را ایجاد می کند.

لخته‌های خون: لخته در خون می تواند منجر به آمبولی ریوی و در نهایت حمله یا سکته قلبی شود.

برآمدگی دیواره آئورت، اختلالات انعقاد خون و لنف ادم: از دیگر بیماری‌های مرتبط با عروق است.

عوامل تاثیرگذار در تضعیف قلب

عواملی چون سیگار کشیدن، کلسترول خون بالا، فشار خون بالا، میزان تحرک بدنی، چاقی، دیابت، پروتئین واکنشگرC، استرس، افسردگی، خشم، رژیم غذایی ناسالم و نوشیدن الکل، همگی احتمال بروز مشکلات قلبی را افزایش می دهد. که با تغییر در سبک زندگی می‌توان این عوامل خطرآفرین را کنترل کرده و در تقویت قلب موثر عمل کنید.

راه‌های تقویت قلب ضعیف

سبک زندگی ناسالم، مصرف دخانیات و مشروبات الکلی، خوردن زیاد غذاهای فست فودی و چرب، مشکلات ژنتیکی، ورزش نکردن و نداشتن فعالیت بدنی باعث می‌شود که خیلی زود عضلات و ماهیچه‌های قلبتان ضعیف شده و بیمار شوید. بروز بیماری‌های قلبی، سن و سال نمی‌شناسد و دیگر تنها افراد سن بالا و پیر، دچار سکته قلبی و سکته مغزی نمی‌شوند. قبل از این اتفاق و ضعیف شدن قلب می‌توانید به فکر تقویت قلب ضعیف باشید.

داشتن رژیم غذایی سالم و سبک درست زندگی، اولین قدم در تقویت قلب است و پس از آن می‌توان مکمل‌های تقویت قلب و سلامت قلب و عروق را نیز برای پیشگیری از بروز این خطرات مصرف نمود.

تغذیه و مکمل‌های مناسب برای تقویت قلب

سلامت قلب را در درجه اول وابسته به رژیم غذایی است. افراد با چربی خون بالا، مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی-عروقی هستند. همچنین مبتلایان به قند خون بالا (دیابت)، مستعد گرفتگی عروق قلب و مغز هستند. اینچنین گرفتگی‌هایی به سکته قلبی و سکته مغزی منجر می‌شوند. از این رو لازم است رژیم غذایی سالم و فاقد شکر، نمک، نشاسته، چربی و فست فود زیاد در دستور کار قرار گیرد. استفاده از میوه‌های کاهنده فشار خون نیز مفید است.

در ادامه فهرستی از بهترین مکمل‌های غذایی سلامتی قلب و راهکارهای سلامت قلب را بررسی خواهیم کرد. مکمل های تقویت قلب و عروق را می‌توانید از داروخانه آنلاین دکتر دانیالی با بهترین قیمت، تهیه نمایید.

مکمل امگا 3: تاثیر امگا 3 و مکمل روغن ماهی بر سلامت قلب و عروق به قدری زیاد است که لازم است به عنوان بخشی از رژیم غذایی خود، همواره آن را داشته باشد. (فواید سلامتی اسید چرب امگا 3) برای افرادی که به هر دلیلی ماهی نمی‌خورند، قرص قلب و عروق امگا 3 می‌تواند جایگزین خوبی برای منابع دریافت روغن ماهی باشد.

مکمل منیزیم: بیماری‌ قلبی و عروقی می‌تواند علامتی از کاهش سطح منیزیم بدن باشد. با مصرف مکمل منیزیم یا مولتی ویتامین‌ها می‌توان کمبود منیزیم در بدن را جبران کرد.

مکمل ویتامین D و: ویتامین دی و ویتامین E، نسبت به سایر ویتامین ها و حتی مکملها، تاثیر بیشتری دارند. یک مکمل قلب و عروق مناسب حتما در ترکیبات خود، ویتامین D و E دارد.

مصرف سیر یا مکملهای حاوی سیر: سیر می‌تواند سطح چربی خون را کاهش دهد. برای افرادی که درد قفسه سینه و تنگی نفس دارند و دچار گرفتگی عروق ناشی از چربی خون بالا هستند، مصرف سیر می تواند مفید باشد که چربی خون را کاهش داده و مسیر حرکت خون در عروق را باز می‌کند.

مصرف چای سبز: چای سبز کمک به لاغری می کند و کاهش وزن به خصوص آب کردن شکم و پهلوها تاثیر مثبتی بر روی کاهش علائم بیماری‌های قلبی دارد. بزرگ شدن شکم، در بروز بیماری‌های قلبی و عروقی، موثر است. بنابراین استفاده از مکمل گیاهی قلب و عروق که حاوی ترکیبات چای سبز است، می تواند موثر باشد. مکمل‌های گیاهی قلب و عروق، همچنین تاثیرات منفی و عوارض کمتری نسبت به مکمل‌های دیگر دارند. اما اثربخشی مکمل های سلامت قلب و عروق بیشتر و سریعتر خواهد بود.

مصرف مکمل ال آرژنین نیز در بهبود شرایط قلب و عروق موثر است.

آیا با مصرف آسپرین می‌توان جلوی بروز بیماری های قلب و عروق را گرفت؟

بعضی افراد برای محافظت از بدنشان در برابر خطر بیماری های قلبی و عروقی، روزی یک عدد آسپرین مصرف می کنند. این کار توسط متخصصین قلب و عروق برای همه افراد توصیه نمی شود و صحیح نیست. چون آسپرین می تواند احتمال بروز خونریزی را بیشتر کند و معایب آن حتی بیشتر از مزایای آن باشد.

این دارو عموما برای دو دسته افراد توسط پزشک تجویز می گردد: 1- افرادی که بنا به هر علت در معرض خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و یا حمله قلبی و سکته مغزی قرار دارند 2- افرادی که قبلا دچار حمله قلبی یا سکته مغزی شده‌اند. بنابراین در خصوص مصرف آسپرین لازم است حتما با پزشک مشورت نموده و هرگز خودسرانه اقدام به مصرف آن ننمایید.

درمان بیماری های قلب و عروق

این که کدم گزینه درمانی را انتخاب کنید کاملا وابسته به این است که چه نوع ناراحتی قلبی برایتان به وجود آمده است. به طور کلی، روشهای درمانی می توانند علایم بیماری را کاهش داده، از پیشرفت بیماری یا تشدید آن جلوگیری کنند و همچنین در پیشگیری از بروز سکته قلبی و مرگ موثر عمل می‌کنند. از جمله این روش‌ها می توان به موارد زیر اشاره نمود:

استفاده از مکملها و داروها: مثلا جهت کاهش کلسترول یا تنظیم ضربان قلب

جراحی: مانند جراحی بای پس قلب، ترمیم، تعویض یا جراحی دریچه قلب

ارائه مشاوره به منظور تغییر در سبک زندگی و گنجاندن ورزش در برنامه روزمره

آنژیوگرافی چیست؟

در بیشتر موارد، حمله قلبی در نتیجه بسته شدن عروق رخ می دهد. آنژیوگرافی روشی برای تشخیص وجود گرفتگی در عروق کرونر است. در صورتی‌که فرد در قفسه سینه درد داشته باشد، ناراحتی قلبی داشته باشد یا دچار سکته قلبی شود، معمولا پزشک انجام آنژیوگرافی را پیشنهاد می‌دهد تا بدین وسیله از تعداد عروق بسته شده، محل آنها و میزان گرفتگی، مطلع شود.

در آنژیوگرافی یک ماده رنگی حاجب به وسیله یک لوله بلند و نازک به قلب فرستاده می‌شود، سپس به واسطه اشعه ایکس ماده حاجب رویت شده و عکسبرداری انجام می‌گیرد. بعد از تشخیص و چگونگی گرفتگی عروق به طور کامل، سپس از گزینه‌های درمان استفاده می‌شود. در گذشته گرفتگی عروق فقط از طریق عمل باز قلب، ممکن بود اما امروزه از بالن آنژیوپلاستی یا کار گذاشتن فنر یا استنت نیز استفاده می‎‌شود.

آنژیوپلاستی چیست؟

گاهی در بین عموم آنژیوگرافی با آنژیوپلاستی اشتباه گرفته می‌شود در حالی‌که این دو با یکدیگر کاملا تفاوت دارند. آنژیوگرافی یک روش تشخیص است و آنژیوپلاستی یک روش درمان. در آنژیوپلاستی بدون انجام عمل جراحی، انسداد شریان‌های ورودی به عضله قلب باز می‌شود. این عمل معمولا با ایجاد بی‌حسی موضعی یا بیهوشی خفیف انجام می شود و حدودا یک ساعت طول می‌کشد. در آنژیوپلاستی متخصص قلب یک بالون را به صورت موقت در محل گرفتگی رگ قرار داده و آن را باد می‌کند تا در باز شدن سرخرگ موثر باشد. در آنژیوپلاستی که روشی برای درمان بیماری های قلبی عروقی است معمولا یک لوله سیمی توری به نام فنر یا استنت برای همیشه داخل سرخرگ گذاشته می‌شود تا به این طریق آن را باز نگه داشته و از بسته شدن مجدد آن پیشگیری نماید.

خرید مکمل تخصصی قلب و عروق

داروهای مختلفی توسط پزشکان برای بیماری‌های قلبی تجویز می‌شود. خرید اینترنتی انواع مکمل های قلب و عروق با بالاترین کیفیت و مناسب ترین قیمت از برندهای معتبر خارجی و ایرانی در داروخانه آنلاین دکتر دانیالی امکان پذیر است. شما می توانید تنها با یک کلیک خرید خود را ثبت و در اسرع وقت درب منزل تحویل بگیرید. تمامی مکمل‌های موجود در این داروخانه دارای برچسب اصالت کالا بوده و شما می توانید با اطمینان آنها را خریداری نمایید. همچنین قبل از خرید می‌توانید از مشاوران سایت در خصوص خرید محصولات مشاوره بگیرید.