وازلین

فیلـتر

نمایش دادن همه 5 نتیجه

وازلین که به آن  ژله نفتی نیز گفته می‌شود، ژل خمیری و نیمه جامدی می باشد که توسط شیمیدانان از فراورده‌های نفتی استخراج خواهد شد. در حدود 150 سال است که این محصول در بیشتر خانه‌های مردم جهان به عنوان یک محصول مفید با کاربردهای مختلف پیدا می‌شود. وازلین معمولا بی رنگ است یا در صورتی که خیلی تقطیر و خالص سازی نشده باشد، دارای رنگ زرد بسیار کمرنگ می باشد. اما در صورت خالص بودن، ماده‌ای شفاف و بدون طعم و بو می باشد.

از این محصول میتوان برای مصارف خارجی و به عنوان محافظ پوست بدون نیاز به تجویز پزشک استفاده کرد. به همین دلیل به طور گسترده‌ای مردم در کشورهای مختلف دنیا از آن به عنوان یک محصول خوب در مراقبت از پوستشان و برطرف کردن خشکی پوست یا جزئی از یک محصول آرایشی مصرف می‌کنند.

وازلین پرکاربرد مزایای زیادی دارد که باعث می شود در طول این همه سال بدون تغییر قابل توجهی در کیفیت و فرمول آن، بیشتر از قبل طرفدار داشته باشد.

فواید وازلین چیست ؟

مرطوب کننده‌ی عالی

درمان پوست تحریک شده نوزاد بر اثر پوشک

درمان و کنترل علائم اگزما با وازلین

جلوگیری از سایش و اصطکاک پوست

بهبود زخم‌ها

پاک کردن آرایش صورت و چشم

از بین بردن خشکی مو یا موخوره

محافظت از پوست در برابر رنگ

ماندگاری بیشتر رایحه عطر

چرب کردن اشیا

معایب و خطرات وازلین

کیفیت وازلین به فرایند تولید و برندی که آن را می‌سازد بستگی دارد و ممکن است درجه خلوص های مختلفی دارد. اگر این محصول به خوبی تصفیه و خالص سازی نشده حاوی مواد مضری می تواند باشد که برای پوست خطرناک هستند. این مواد مضر شامل برخی هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای می باشد که سرطان‌زا نیز هستند. اما نمونه تصفیه شده و خالص این محصول برای استفاده خارجی امن و بی خطر به حساب می آیند.

برای اینکه بفهمیم کدام محصول برای استفاده پوستی مناسب است، باید به اعتبار برند سازنده و برچسب مواد سازنده روی آن توجه داشته باشیم. بنابراین پیشنهاد می‌شود که از خرید وازلین‌ هایی که توسط یک کارخانه معتبر ساخته نشده یا خانگی و دست ساز است، استفاده نشود.

اطلاعات بیشتر ...