سلامتی, مقالات

نگرانی و ترس مشترک برای والدین

ترس مشترک برای والدین

نگرانی و ترس مشترک برای والدین:

در این مقاله از سری مقالات آموزشی سلامتی سایت دکتر دانیالی می پردازیم به نگرانی و ترس مشترک برای والدین :

پدر و مادر بودن یکی از ارزشمندترین کارهاست اما در عین حال می تواند یکی از سخت ترین مشاغل نیز باشد. بسیاری از والدین تازه کار نگرانند که چه کاری را چگونه می توانند انجام دهند! با این حال، روش های عملی برای مقابله با چالش های پدر و مادر های جدید وجود دارد تا بتوانند از وجود کودک خود لذت بیشتری ببرند.

داشتن احساسات شدید در دوران بارداری و پس از تولد کودک طبیعی است. احتمالاً شادی ، عشق ، لذت و غافلگیری و در سایر مواقع استرس ، عصبانیت و ناامیدی را تجربه خواهید کرد. بسیاری از افراد باید یاد بگیرند که چگونه پدر و مادر شوند. اگر دور از خانواده خود زندگی می کنید یا خود به تنهایی والد شدن را یاد می گیرید ، کنار آمدن با احساسات دشوارتر خواهد بود. اغلب اوقات ، بچه دار شدن با آنچه انتظار داشتید متفاوت است.

ممکن است نگران باشید که زایمان طبق برنامه شما پیش نرود همچنین شیردهی سخت تر از آن باشد که فکر می کردید یا حتی روزهای بدی را سپری کنید.

بسیاری از والدین احساس گم شدن می کنند گویی که نمی‌توانند با این شرایط کنار بیایند. با این حال ، شما یاد خواهید گرفت و اعتماد به نفس شما با گذشت زمان افزایش می یابد. همچنین تجربه احساسات منفی نسبت به کودک بسیار معمول و متداول است. اگر این احساسات شدید هستند و مدام در نوسان هستند یا حتی مدت زیادی در شما باقی میمانند ، باید با یک روانشناس و مشاور صحبت کنید.

نگرانی ها و ترس های مشترک و احساس مسئولیت و اشتیاق و مسئولیت پذیری در قبال کودک جدید طبیعی است. در اینجا برخی از نگرانی های رایج ، با نکاتی در مورد نحوه مدیریت آنها وجود دارد.

نگران نباشید!

بسیاری از مادران ترس از این دارند که کودکشان دچار خفگی ، غلتیدن یا مرگ ناگهانی در نوزادان (SUDI یا SIDS) شود. SIDS بسیار نادر است اما وجود دارد ولی شما میتوانید برای به حداقل رساندن خطر ، کودک خود را به پشت بخوابانید.
مطمئن شوید سر او باز نیست ولی نگذارید بیش از حد هم گرم شود.
امن ترین مکان برای خواب آنها در تختخواب در یک اتاق همراه با والدین برای 6 تا 12 ماه اول است.

نگران نباشید که کودک خود را دوست ندارید:

هم برای مادرها و هم برای پدرها این احساس معمول و متداول است که به درستی با کودک خود ارتباط برقرار نکنند. ممکن است روزها ، هفته ها یا ماه ها طول بکشد تا بخواهید به کودک خود نزدیک شوید و شما احتمالاً ترکیبی از احساسات را تجربه خواهید کرد. اگر برای مدت طولانی احساس کمبود و قطع ارتباط با کودک خود دارید ، بهتر است با یک متخصص صحبت کنید.

نگران نباشید که به فونتانل صدمه بزنید:

نوزادان نقاط های نرمی روی سر خود دارند که فونتانل یا ملاج نامیده می شود. فونتانل سخت تر از آن است که شما فکر می کنید. اگر چه همیشه باید از سر کودک خود مراقبت کنید ، اما این را بدانید با لمس یا نوازش فونتانل به سر نوزاد اسیبی وارد نمیشود.

نگران این هستید که کودک را زمین بیندازید:

برای جلوگیری از زمین خوردن یا افتادن، خانه را برای کودک امن کنید. مطمین شوید که هیچ فرش لیزی وجود نداشته باشد ، اشیا را از پله ها دور نگه دارید و هنگام راه رفتن با کودک وقت بگذارید.

1 ترس مشترک برای والدین
نگرانی و ترس مشترک برای والدین 4

نگران نباشید کودک شما عادی است:

والدین اغلب رشد کودک خود را با سایر نوزادان مقایسه می کنند. اما کودکان با سرعت خود رشد می کنند و در مقاطع مختلف به نقاط عطفی می رسند. حدود 10 تا 15 درصد کودکان نوعی تاخیر در رشد را قبل از 3 سالگی تجربه می کنند. با استفاده از بخش های بررسی در پرونده سلامت کودک ، رشد کودک خود را به طور منظم بررسی کنید. به غریزه خود اعتماد کنید و اگر نگران هستید ، میتوانید با متخصص بهداشت و دکتر خود صحبت کنید.

نگران نباشید که کودک بیش از حد گریه می کند:

گریه زیاد نوزادان تازه متولد شده طبیعی است. گریه در 2 تا 3 هفته افزایش می یابد و 6 تا 8 هفتگی به اوج خود می رسد. در اواخر بعدازظهر و اوایل شب بیشتر دیده می شود. اگر صدای گریه متفاوت است یا نگران هستید که غیر معمولی است ، با پزشک خود مشورت کنید.

2 ترس مشترک برای والدین
نگرانی و ترس مشترک برای والدین 5

نگران نباشید باشید که کودک بیش از حد بخوابد:

برخی از نوزادان بیشتر اوقات می خوابند، برخی دیگر هم بسیار بیدار هستند. طی چند هفته اول ، کودک شما باید در طی 24 ساعت 8 تا 12 نوبت تغذیه داشته باشد.
تا زمانی که کودک شما پوشکی خیس و مرطوب و حاوی مدفوع به رنگ خردلی داشته باشد ، بعید است مشکلی ایجاد شود.

نگرانی مالی:

بسیاری از والدین نگرانند که نتوانند از نظر مالی، هزینه های کودک خود را تأمین کنند. مهم این است که قبل از تولد برنامه ریزی را شروع کنید و پس از تولد کودک بودجه خود را تأمین کنید.


منبع نگرانی و ترس مشترک برای والدین: pregnancybirthbaby.org.au

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *