سلامتی

میکروبیوم چیست؟ میکروبیوم سالم در سرعت پیری پوست نقش دارد؟

میکروبیوم چیست

در این مقاله از سری مقالات آموزشی سلامتی و زیبایی و آرایشی از سایت داروخانه آنلاین دکتر دانیالی می پردازیم به :

یک مطالعه جدید نشان می دهد که میکروبیوم پوست سالم می تواند به بهبود علائم پیری پوست، مانند از دست دادن آب از طریق پوست کمک کند.

یک مطالعه جدید ارتباط بالقوه بین میکروبیوم پوست و علائم پیری پوست را نشان داد.

محققان دریافتند تعادل باکتری‌های خوب و بد می‌تواند از دست دادن آب از طریق پوست (یعنی رطوبتی که از طریق پوست تبخیر می‌شود) را تغییر دهد.

میکروبیوم چیست؟ برای بهینه سازی سلامت میکروبیوم پوست خود، استفاده از مواد لایه بردار مانند اسید سالیسیلیک را، به دفعات مجاز که توسط متخصص ، پزشک یا داروساز برای شما در نظر گرفته شده است، محدود کنید.

عوامل متعددی از جمله عوامل محیطی، ژنتیکی و سبک زندگی در پیری پوست نقش دارند.

محققان مرکز نوآوری میکروبیوم (CMI) در دانشگاه کالیفرنیا سن دیگو (UC San Diego) و تحقیقات و نوآوری L’Oréal کشف کردند که میکروبیوم پوست می تواند کلید درک چگونگی پیری پوست باشد.

یافته های آنها اخیراً در نشریه ی علمی معتبر Frontiers in Aging منتشر شده است.

میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست

تنوع میکروبیوم پوست نشانه های کمتری از پیری را نشان می دهد(میکروبیوم چیست)

برای این مطالعه، تیم تحقیقاتی 13 مطالعه قبلی L’Oréal را تجزیه و تحلیل کرد که شامل داده های بالینی پوستی بیش از 1000 شرکت کننده زن 18 تا 70 ساله بود.

محققان ارتباطی بین تنوع میکروبیوم پوستی به عنوان نشانه ی کلیدی پیری پوست پیدا کردند. آنها همچنین ارتباط منفی بین تنوع میکروبیوم و از دست دادن آب از طریق پوست، را کشف کردند.

دکتر سه جین سانگ، مدیر این پژوهش، گفت: «قابل توجه ترین جنبه ی این مطالعه این بود که در واقع تعدادی از شرکت کنندگان مورد توجه قرار گرفتند که به نظر می رسید با درجه چین و چروک های بسیار شدید، جدا از سن، مرتبط باشند (علی رغم رابطه قوی بین چین و چروک و سن)

او افزود: “این یک نقطه ی شروعی هیجان انگیز برای تحقیقات بیشتر است که می تواند به ما کمک کند تا به طور قطعی تعیین کنیم که آیا میکروب های طبیعی پوست واقعاً نقشی در ایجاد چین و چروک دارند یا خیر و این نقش چه می تواند باشد.”

در حالی که این مطالعه میکروب های خاص را مورد بررسی قرار داد، تحقیقات بیشتر بر روی روشن کردن نقش آنها در پیری پوست تمرکز خواهد کرد.

دکتر جین سونگ سوالات زیر را برای تحقیقات آینده مطرح کرد: “آیا میکروب ها به روش خاصی با سلول های پوست ما در تعامل هستند؟ آیا آنها سایر اعضای میکروبیوم پوست را تحت تأثیر قرار می دهند؟ آیا آنها مواد شیمیایی یا ترکیبات خاصی تولید می کنند که برای ظاهر پوست مفید است؟

او پاسخ داد : «پاسخ به این سؤالات به هموار کردن مسیر برای برنامه‌هایی که رابطه بین میکروبیوم و سلامت پوست را افزایش می‌دهند، کمک می‌کند».

میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست

میکروبیوم چیست؟ چگونه بر سلامت پوست تأثیر می گذارد؟

دکتر شیلپی خترپال، متخصص پوست در کلینیک کلیولند، که در تحقیقات کنونی دخالتی نداشته است، گفت: «آنچه محققان دریافتند این است که تعادل بین باکتری‌های خوب و بد که می‌توانند از دست دادن آب از طریق اپیدرم پوست را تغییر دهد. میکروبیوم چیست

همچنین میکروبیوم طبیعی پوست می‌تواند نحوه واکنش پوست ما به عوامل محیطی – خورشید، آلودگی، و غیره را تغییر دهد. دکتر خترپال افزود، با در نظر گرفتن همه این‌ها، بدیهی است که میکروبیوم پوست ما می‌تواند مستقیماً بر روند پیری ما تأثیر بگذارد.

دکتر کیان ژنگ، رئیس تحقیقات پیشرفته آمریکای شمالی در L’Oréal، با اشاره به این مطالعه، گفت: «این مطالعه درها را به روی فرصت‌های جدیدی برای کشف فناوری‌هایی باز می‌کند که از میکروبیوم برای حفظ ظاهری سالم استفاده می‌کنند».

دکتر ژنگ در ادامه خاطرنشان کرد: نشانگرهای میکروبی و علائم پیری شناسایی شده در این مطالعه تحقیقات آینده را هدایت می‌کنند و تولید داده‌های بزرگتر و هماهنگ‌تر را باعث میشوند تا درک ما از میکروبیوم را در زمینه پوست سالم و پیری پوست تسریع کنند.

ژنگ افزود، یک چالش مهم پیش رو تأیید یا رد نقش این نشانگرها از طریق روش‌های in vitro و مطالعات مداخله‌ای in vivo است. بعلاوه، شناسایی نشانگرهای میکروبیوم خاص برای هر علامت پیری، یک راه هیجان انگیز برای راه حل های شخصی مراقبت از پوست ارائه می دهد.

میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست

روده و پوست: چه ارتباطی وجود دارد؟ (میکروبیوم چیست)

تعداد فزاینده ای از تحقیقات نشان می دهد که تمرکز بر سلامت پوست و سلامت روده ممکن است توامان مفید باشد.

مطالعات نشان می دهد که میکروبیوم روده و پوست با عوامل بیماری زا مبارزه می کنند، التهاب را کاهش می دهند و سیستم ایمنی را تنظیم می کنند.

دکتر خترپال گفت: «فکر می‌کنم نکته جالب این است که در چند سال گذشته، زمانی که مطالعات روی میکروبیوم روده متمرکز شده بود، سر و صدای بیشتری در اطراف میکروبیوم پوست وجود داشت.

با گذشت زمان، می آموزیم که میکروبیوم پوست بر آکنه، روزاسه، پیری و سایر بیماری های پوستی تأثیر می گذارد. این شگفت انگیز است. دکتر خترپال افزود: ما شاهد این روند جدید در نحوه مراقبت از پوست و کنترل بیماری ها هستیم.

محققان به بررسی ارتباط بین روده و پوست و اینکه آیا روده سالم می‌تواند به پوستی سالم‌تر و جوان‌تر منجر شود، ادامه می‌دهند.

من معتقدم که بین میکروبیوم روده و میکروبیوم پوست یک ارتباط غیر مستقیم وجود دارد. به عنوان مثال، چه آنتی بیوتیک های خوراکی مصرف کنید یا چه آنتی بیوتیک های موضعی ، ممکن است بر این دو میکروبیوم تأثیر بگذارد. در نتیجه، تعادل میکروبیوم پوست و میکروبیوم روده بهترین نتایج را به همراه خواهد داشت و ظاهر کلی پوست را بهبود می بخشد.

— دکتر شیلپی خترپال، متخصص پوست

چگونه میکروبیوم پوست خود را بازیابی کنیم؟(میکروبیوم چیست)

در حالی که همه افراد دارای انواع مختلف پوست هستند، دستورالعمل های کلی برای پوست سالم تر وجود دارد.

دکتر خترپال گفت: «استفاده از مواد کراتولایتیک ( لایه بردار) را که میکروبیوم را مختل می کنند را به حداقل برسانید. به عنوان مثال، برای پوست معمولی از یک پاک کننده و مرطوب کننده ملایم استفاده کنید. و از استفاده از اسید سالیسیلیک برای این پوست اجتناب کنید زیرا می تواند باعث تحریک و خشکی بیشتر پوست میشود.

دکتر ژنگ گفت: «میکروبیوم نقش مهمی در حفظ سلامت و عملکرد پوست دارد.

تمرکز ما بر درک مشخصات میکروبیوم پوست سالم و نشانگرهای زیستی خاص مرتبط با شرایط مختلف، از جمله افزایش سن، گواهی بر تعهد ما به پیشگامی در این زمینه است.این دانش به ما امکان می‌دهد فناوری‌های متمایز و کارآمد الهام گرفته از میکروبیوم را شناسایی کنیم. ما از این یافته ها برای ایجاد انواع مواد فعال و دارویی ، از جمله پری‌بیوتیک‌ها و پست‌بیوتیک‌ها، استفاده می‌کنیم که میکروب‌های مفید را بازسازی می‌کنند یا میکروب‌های مضر را هدف قرار می‌دهند. ما همچنین مواد مشتق‌شده زیستی مانند اندولیزین‌ها و حتی پروبیوتیک‌ها را برای تغییر شکل میکروبیوم پوست به سمت وضعیت سالم‌تر بررسی خواهیم کرد.

– دکتر کیان ژنگ، رئیس تحقیقات پیشرفته، آمریکای شمالی در L’Oréal

منبع: www.medicalnewstoday.com

میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست
میکروبیوم چیست
چیست 2
چیست 2
چیست 2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *