هیچ محصولی یافت نشد.

 یکی از کاربردی ترین تجهیزات پزشکی ، گوشی پزشکی می باشد که به پزشکان و متخصصان کمک بسیار زیادی در تشخیص بیماری های حساس قلبی و ریوی خواهد داد.

امروزه تجهیزات پزشکی تا حد زیادی پزشکان را در درمان و معالجه بیماران کمک کرده است و گوشی پزشکی یکی از پرکاربرد ترین وسایل و تجهیزاتی می باشد که از زمان های قدیم تا کنون با پذیرفتن تغییراتی، روز به روز بر کاربرد هایش افزوده شده است.

به دلیل اهمیت گوشی پزشکی، تنها وسیله ی پزشکی که بیشتر مردم با آن آشنایی دارند، ضروری است تا اطلاعاتی با جزئیات کامل درباره آن داشته باشند.

گوشی پزشکی آن دسته از تجهیزات پزشکی به شمار می رود، که هر فردی با رعایت نکاتی و یادگیری مواردی در رابطه با آن، به راحتی می تواند آن را در خانه نیز استفاده کند.

کاربرد گوشی پزشکی چیست ؟

قطعاً هر فردی برای یک بار هم که شده، در هنگام مراجعه به پزشکان معالج، گوشی پزشکی را در مطب پزشک مشاهده کرده است؛ که به عنوان عضوی ثابت در دسترس پزشکان قرار گرفته است.

صدای ریه ها، روده ها، جریان های خونی شریانی و وریدی و قلب، توسط گوشی پزشکی شنیده می شوند و سپس پزشک براساس آن ها، بیماری ها و اختلالات را تشخیص خواهند داد.

تشخیص بیماری قلبی از روی صدای گوشی

گاهی به وسیله گوشی پزشکی، پزشکان در مواردی با شنیدن صداهای خاصی که ممکن است از سوی قلب شنیده شود، به وجود برخی بیماری های خاص مثل بیماری های مادرزادی و دریچه قلب پی می برند.

قلب هر شخص نرمال، دارای ۴ دریچه است که از طریق این دریچه ها و نقاط مربوط به آن ها می توان به صدای قلب فرد گوش داد. زمانی که به صدای یک قلب سالم گوش می دهید فقط دو حالت صدا به گوش می رسد؛ پوم، صدای اول و پس از آن تاک، صدای دومی می باشد که از قلب شنیده می شود.

در صورتی که صداهایی غیر از این دو حالت به گوش برسد، نشان از عارضه های قلبی می باشد که باید حتما پزشک، بیمار را وارد فاز درمانی کند.