پوست انسان ها همواره در طول زمان در اثر عوامل مختلف ممکن است دچار آسیب هایی زیادی شود که یکی از این آسیب ها لک های صورت می باشد که در اثر تماس با نور خورشید، پیری پوست، بارداری، لکه ناشی از جوش و… به وجود خواهد آمد.

لک‌های به وجود آمده را  شما می توانید به کمک کرم ضد لک تا حد زیادی کم رنگ و یا محو کنید اما باید به این نکته توجه داشته باشید که استفاده از آن حتما باید زیر نظر پزشک و بر طبق دستورات پزشک انجام شود تا نتیجه دلخواهتان را از مصرف آن بدست آید.

کرم‌های ضد لک معمولا شامل ویتامین C، ترکیبات هیدروکینون با غلظت های مختلف و ترکیبات دیگری می باشد که در نهایت باعث می شود که زمانی که از آن استفاده می کنید، پوست رنگ سازی را متوقف می کند و به رنگ طبیعی خود بر کی گردد و در این راستا لک های موجود بر روی پوست را از بین می برد و مانع از ایجاد لک بر روی پوست خواهد شد. انواع دیگری از کرم های ضد لک هم در بازار وجود دارد که دارای خاصیت روشن کنندگی می باشد و پوست را یک درجه روشن تر خواهد کرد.

در مورد غلظت هیدروکینون موجود در کرم ضد لک باید توجه داشت که از غلظت زیر 4 % استفاده شود زیرا درصد های بالاتر ممکن است موجب بیشتر شدن لک و یا حتی سوختگی پوست شما شوند.

بنابر آنچه در بالا گفته شد، کرم‌های ضد لک باید دارای هیدروکینون زیر ۴ درصد باشند و حتی برخی از انواع آن فاقد هیدروکینون است. کرم‌های ضد لک در انواع و اقسام مختلفی در بازار عرضه می شود که باید وابسته به نیاز پوست و البته تحت نظر پزشک بهترین نوع مناسب برای پوست انتخاب و سپس مورد استفاده قرار گیرد.

نمایش 1–12 از 100 نتیجه